Felicity Girl. Un produs Blogger.

Patru motive simple pentru care sa vii la Oriflame

Ai auzit de Oriflame, nu-i asa? Ba chiar ai unele produse de care nu te poti lipsi, pur si simplu le adori! Si ai mai vazut ca e ceva in aer, toata lumea vorbeste despre produsele Oriflame si tot mai multe prietene intra in echipa Oriflame. Oare ce le-a apucat? Hai sa iti spun eu de ce au ales Oriflame:

1.Arati bine!
In primul rind pentru ca vor sa arate bine! Sa arati bine inseamna sa fii sanatos, ingrijit si in armonie cu natura! La Oriflame gasesti produse care iti acopera aceste nevoi, venind cu o gama pentru toate gusturile, care sa iti puna in valoare frumusetea. E adevarat ca frumusetea vine din interior si ca e in ochii privitorului, dar sa fim seriosi, ce femeie nu vrea sa isi upgradeze imaginea? Daca pui pret pe sanatatea pielii tale, atunci vei alege produse  inovatoare, inspirate de natură, care conţin ingrediente naturale şi formule dezvoltate cu ajutorul celor mai recente tehnologii ştiinţifice pentru a contribui la frumuseţea ta. Oriflame raspunde nevoilor tale de ingrijire de calitate.

2 Cistigi bani!
Fetele astea pe care le vezi cu cataloage in mina si te invita sa te alaturi lor, cistiga bani, nu se joaca! Au inteles ca daca te inscrii in clubul nostru ca si client direct Oriflame, cumperi produse pentru tine mai ieftin, faci economii, ai acces la cele mai bune oferte si chiar construiesc propria afacere.


3. Te distrezi!
Daca arati bine si cistigi  bine, ai toate conditiile sa iti creezi cea mai inalta stare de bine. De aceea, la Oriflame ai ocazia sa te distrezi. Te invitam sa socializezi, sa intilnesti oameni de valoare, sa participi la tot felul de intilniri si petreceri. Munca pentru noi e precum un joc: acceptam provocarile, respectam regulile si inovam!

4. Esti sef!
Nu-i asa ca ti-ai dorit macar o data in viata sa fii sef? Adica sa simti ca tu decizi pentru tine. Ei bine, la Oriflame poti fi cit de sef vrei tu. Iti faci singur programul, tu alegi cit vrei sa cistigi, iti planifici cum vrei tu strategiile de succes. Sintem o echipa, iar cei din echipa iti oferta toata informatia care sa te ajuta sa ai succes. Restul depinde de tine!


Deci vrei sa fii sef?  Vrei sa arati bine? Vrei sa cistigi bani? Vrei sa te distrezi? Atunci completeaza formularul de aici si te contactam pentru detalii.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Formular de inregistrare